GEBOORTEFOTOGRAFIE

Geboortefotografie
Geboorte Ruben-1932
Een fotograaf tijdens zo’n intiem moment, zit je daar wel op te wachten als je aan het bevallen bent? (Of als je vrouw aan het bevallen is.) Dit vraag je jezelf vast af... En dat snap ik heel goed! Pieter en ik hebben bij ons tweede kindje ook enorm getwijfeld over deze vraag! Dat je deze pagina nu leest geeft denk ik wel aan hoe ik er nu over denk... 😉

Wij zijn ongelofelijk dankbaar voor alle prachtige foto’s! Zo waardevol om dit intieme moment te kunnen herbeleven en erover na te kunnen praten. Marjolein heeft de geboorte van ons zoontje Ruben gefotografeerd en was heel rustig op de achtergrond aanwezig. Ik wist dat ze er was en hoorde af en toe ook wel iets maar dat was helemaal niet hinderlijk. Ik vond dat ze er op dat moment juist helemaal bij hoorde samen met de verloskundige en Pieter. Het gaf me een rustig gevoel dat ik wist dat ik deze geboorte doormiddel van haar foto's terug zou kunnen kijken. Enorm waardevol en behulpzaam! Geboortefotografie heeft zo'n speciaal plekje in mijn hart gekregen, ik vind het zo gaaf om dit nu zelf ook te doen als geboortefotograaf bij Verwonder Fotografie.

Wil je graag meer informatie? Kijk op www.verwonderfotografie.nl/geboortefotografie/.

Marjolein, Annemiek en ik spreken heel graag vrijblijvend met je af voor een kennismakingsgesprek!

Liefs Janneke
portfolio (11)jpg
portfolio (18)
Geboorte Ruben-2121
Contact
Heb je vragen? Of wil je graag een geboortereportage reserveren? Stuur me een e-mail, berichtje of vul het contactformulier in. Ik probeer dan zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar voor vragen.