GEZINSSHOOT

Gezinsshoot
Voor een Gezinsshoot spreek ik altijd af op mooie locatie. Dit kan jullie eigen favoriete plekje zijn, of we kiezen samen een mooie locatie uit. Zelf kom ik altijd graag in het bos van het Stadspark, het Noorderplantsoen of in Zeegse waar je een prachtige zandvlakte met heide hebt. We kunnen ook lekker bij jullie thuis afspreken of in de speeltuin om de hoek. Het belangrijkste is dat we op een plek zijn waar iedereen het naar de zin heeft en lekker zijn gang kan gaan.

Mijn stijl is ongedwongen, liefdevol en ontspannen, en vooral gewoon zoals jullie zijn. We zoeken een mooi plekje op en hier gaan we spelen, knuffelen en lekker gek doen. Niet te geposeerd naar de camera kijken maar gewoon ontspannen en samen van het moment genieten. Ik loop wel om jullie heen en vang ondertussen de mooie momentjes.

Na de Gezinsshoot maak ik een selectie van ongeveer 25 foto’s. Deze bewerk ik en stuur ik jullie in een galerij voorzien van een watermerk toe. Jullie kunnen hieruit een selectie maken van de foto’s die jullie graag willen ontvangen.

Tarieven Gezinsshoot
Kosten €135,-
Duur 1 tot 1,5 uur fotograferen op
een locatie naar wens
Bestanden 7 digitale fotobestanden
Inclusief Minialbum 20x20 met
4 spreads
Bijbestellen €10,- per extra digitaal
fotobestand
Reiskosten Buiten een straal van 20 km
reken ik €0,35 per km
Fotoshoot met peuter
Zwangerschapsshoot Marloes-24
Julia en Ruben
Contact
Heb je vragen? Of wil je graag een gezinsshoot reserveren? Stuur me een e-mail, berichtje of vul het contactformulier in. Ik probeer dan zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar voor vragen.
Gezinsshoot portfolio