LOVESHOOT

Loveshoot
Voor een Loveshoot ik spreek altijd af op een mooie locatie. Dit kan jullie eigen favoriete plekje zijn, of we kiezen samen een mooie locatie uit. Zelf kom ik altijd graag in het bos van het Stadspark, het Noorderplantsoen of in Zeegse waar je een prachtige zandvlakte met heide hebt. Genoeg mooie plekjes te bedenken. Het liefst tijdens het gouden uurtje, vlak voor de zon ondergaat. Dit licht geeft de foto's zo'n mooie warme uitstraling.

Mijn stijl is ongedwongen, liefdevol en ontspannen, en vooral gewoon zoals jullie zijn. We zoeken een mooi plekje op en hier creëren we een mooi en echt moment. Niet te geposeerd naar de camera kijken maar gewoon ontspannen samen van het moment genieten. Ik loop er wel omheen en vang ondertussen de echte momentjes.

Na de Loveshoot maak ik een selectie van ongeveer 25 foto’s. Deze bewerk ik en stuur ik jullie in een galerij voorzien van een watermerk toe. Jullie kunnen hieruit een selectie maken van de foto’s die jullie graag willen ontvangen.

Tarieven Loveshoot
Kosten €135,-
Duur 1 tot 1,5 uur fotograferen op een
locatie naar wens
Bestanden 7 digitale fotobestanden
Inclusief Minialbum 20x20 met
4 spreads
Bijbestellen €10,- per extra digitaal
fotobestand
Reiskosten Buiten een straal van 20 km
reken ik €0,35 per km
Loveshoot-5 ZW
Loveshoot Jan en Coby
Loveshoot Golden hour
Contact
Heb je vragen? Of wil je graag een loveshoot reserveren? Stuur me een e-mail, berichtje of vul het contactformulier in. Ik probeer dan zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar voor vragen.
Loveshoot portfolio