NEWBORN

Newbornshoot
Voor een newbornshoot neem ik altijd rustig de tijd (gemiddeld 2 tot 3 uur). We doen alles op het tempo van jullie en van jullie kindje. Dat betekent dat er tussendoor tijd is om te voeden, te verschonen of even knuffelen. We maken gezinsfoto’s en een newborn reportage van jullie kindje. Hiervoor neem ik mijn newbornset mee (zie foto). Ik zoek hier een plekje voor vlakbij een raam. Het kan dus zijn dat ik jullie woonkamer/slaapkamer wat ga verbouwen, maar ik beloof alles weer netjes terug te zetten.

Na de newbornshoot maak ik een selectie van ongeveer 25 foto’s. Deze geef ik een nabewerking en stuur ik jullie in een galerij voorzien van een watermerk toe. Je kan hieruit een selectie maken van de foto’s die je graag wilt ontvangen.

Lifestyle newbornshoot
Bij een lifestyle newbornshoot maak ik foto’s van jullie als kersvers gezin terwijl ik een ochtendje bij jullie thuis kom meedraaien. Ik maak foto's terwijl jullie je dagelijkse dingetjes uitvoeren en probeer de genietmomentjes, knuffels, liefde en details vast te leggen. Bijvoorbeeld terwijl jullie je kindje lekker in bad doen, tijdens het knuffelen en tijdens het voeden.

Tarieven newbornshoot
Kosten €185,-
Duur 2 tot 3 uur fotograferen bij
jullie thuis
Bestanden 7 digitale fotobestanden
Inclusief Minialbum 20x20 met
4 spreads
Bijbestellen €10,- per extra digitaal
fotobestand
Reiskosten Buiten een straal van 20 km
reken ik €0,35 per km
Achter de schermen newborn
IMG_4813
newborn lifestyle fotografie
Contact
Heb je vragen? Of wil je graag een newbornshoot reserveren? Stuur me een e-mail, berichtje of vul het contactformulier in. Ik probeer dan zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar voor vragen.
Newbornshoot portfolio