Over mij

Ervaringen

" Alle rust en tijd nam Janneke om foto's te maken van onze zoon, daarnaast nog een paar super lieve foto's met zijn grote zus. En een prachtig resultaat! Een rustige, zorgzame en enthousiaste fotografe! "

" Janneke heeft een prachtige newborn shoot van onze dochter gemaakt. Florien liet zich heel ontspannen fotograferen, absoluut mede dankzij de rustige en super lieve houding van Janneke. De foto's zijn prachtig, heel bijzonder om terug te kijken. We raden Janneke zeker aan en er komt bij ons een vervolg op deze shoot als Florien wat groter is!! "

" Janneke gaat hartstikke professioneel te werk, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je je volledig ontspannen en op je gemak voelt. Ze zette ons precies zo op de foto als we zijn. We zijn heel blij met haar werk! "

" Terwijl Milan volop genoot van de koekjes en het taartje, heeft Janneke prachtige foto's gemaakt! Grote zus kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en kwam er ook nog even bij zitten. Niet verwonderlijk natuurlijk, met al dat lekkers. Een heerlijk spontane, ontspannen en gezellige cake smash, met een prachtige serie foto's als eindresultaat. Een mooie herinnering voor later! "

" Ze neemt alle tijd voor je. Ze heeft leuke ideeën voor de foto’s en het resultaat is prachtig! Ze heeft onze bijzondere dag op een prachtige manier vastgelegd. "

" Super fotograaf alle geduld van de wereld. En super foto's gekregen. Wij zijn er super blij mee. "

" Super leuke (newborn)shoot gehad met Janneke! We hadden deze gewonnen. Een aantal weken geleden is ze bij ons thuis geweest en heeft ze schitterende foto’s van ons als kersvers gezin gemaakt! Ze nam uitgebreid de tijd hiervoor en was heel lief voor ons zoontje en ons. De foto’s kregen we binnen een week en zijn voor ons dierbare herinneringen! We kunnen Janneke zeker aanraden! "

WELKOM
Wat leuk dat je een kijkje neemt. Mijn naam is Janneke en ik ben 31 jaar. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Pieter en mama van 2 fantastische kindjes: Julia van 4 en Ruben van 1,5. Als persoon ben ik rustig, empathisch, lief en enthousiast. Oja, en een beetje perfectionistisch. 😉
Na de SPW en HBO-V heb ik 8 jaar gewerkt in het UMCG als verpleegkundige. Dit heb ik met veel liefde en enthousiasme gedaan. Toch was het tijd voor wat nieuws. Iets waar ik meer positieve energie uit kan halen, meer aandacht kan geven aan de mensen voor wie ik werk en waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Tijd dus voor een carrière-switch.
Foto's hebben mij altijd geïntrigeerd. Zoveel gevoel als een foto bij je teweeg kan brengen vind ik heel bijzonder. Tijdens mijn reis in Kenia & Tanzania realiseerde ik me hoe enthousiast ik werd van fotograferen. In sept. '17 begon ik de opleiding basisfotografie aan de fotovakschool in Amsterdam. Wat gaaf om dit te doen, ik kreeg er zo'n boost energie van! Hier wilde ik mijn werk van gaan maken!
Mijn fotografiestijl is ongedwongen, liefdevol en ontspannen. De echte pure momentjes en prachtige details; daar smelt ik van! Gewoon zoals jullie zijn of zoals jullie (pasgeboren) kindje is. De tijd vliegt voorbij, het is zo waardevol om de tijd even stil te kunnen zetten en een moment voor altijd te kunnen vangen.

Met heel veel liefde wil ik dan ook graag deze momentjes voor jullie vastleggen.

Liefs, Janneke
IMG_8615
Janneke Majoor