ZWANGERSCHAPSSHOOT

Zwangerschapsshoot
Voor een zwangerschapsshoot spreek ik altijd af op mooie locatie. Dit kan jullie eigen favoriete plekje zijn, of we kiezen samen een mooie locatie uit. Mijn eigen lievelingsplekjes zijn het bos van het Stadspark, het Noorderplantsoen of in Zeegse waar je een prachtige zandvlakte met heide hebt. Het liefst tijdens het gouden uurtje, vlak voor de zon ondergaat. Dit licht geeft de foto's zo'n mooie warme uitstraling. Perfect om deze speciale periode voor jullie vast te leggen.

Mijn stijl is ongedwongen, liefdevol en ontspannen, en vooral gewoon zoals jullie zijn. We zoeken een mooi plekje en hier creëren we een mooi en echt moment. Niet te geposeerd naar de camera kijken maar gewoon ontspannen samen van het moment genieten. Ik loop er wel om heen en vang ondertussen de echte momentjes en liefde voor jullie toekomstige kindje(s).

Na de Zwangerschapsshoot maak ik een selectie van ongeveer 25 foto’s. Deze bewerk ik en stuur ik jullie in een galerij voorzien van een watermerk toe. Jullie kunnen hieruit een selectie maken van de foto’s die jullie graag willen ontvangen.

Tarieven Zwangerschapsshoot
Kosten €135,-
Duur 1 tot 1,5 uur fotograferen op een
locatie naar wens
Bestanden 7 digitale fotobestanden
Inclusief Minialbum 20x20 met
4 spreads
Bijbestellen €10,- per extra digitaal
fotobestand
Reiskosten Buiten een straal van 20 km
reken ik €0,35 per km
Zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot Groningen
Zwangerschapsshoot
Contact
Heb je vragen? Of wil je graag een zwangerschapsshoot reserveren? Stuur me een e-mail, berichtje of vul het contactformulier in. Ik probeer dan zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar voor vragen.
Zwangerschapsshoot portfolio